Spirit of Jokerit

 

Katukuvaan ilmestyi 1053 QR-koodista koostettuja Abri-mainoksia, jotka kauempaa ja lähempää tarkasteltuna muodostivat Jokerit-kiekkojoukkueen iloisen logon.

Julisteet liittyivät suureen engagement-kampanjaan, jossa sosiaalisen median kautta keräsimme joukkueen kannattajien kuvallisia muistoja verkkogalleriaan. Tämän teon kautta Jokereiden lupaus: Minä>>Me>>Jokerit näkyi joukkueen toiminnassa, joka on sydäntä riipaisevan kaunis yhteisyys pelaajien, organisaation ja kannattajien kesken, joiden yhteistoiminnasta aineeton muuttuu todelliseksi, toiveet, unelmat ja yhteishenki saumattomasti liittyvät toisiinsa aikaansaaden tämän kauden mahtavimman tunnelman, joka tulee todelliseksi Ilmalan Hartwall-Areenalla Jokereiden kotipelissä.

JCDecauxin Abrijulisteet olivat portti kuvalliseen todisteeseen faniudesta. Jokainen mainoksen QR-koodi ohjasi yksittäisen fanin tärkeään hetkeen, joka liittyi henkilökohtaiseen kokemukseen Jokerit-perheen jäsenyydestä. Ohikulkija pystyi mobiililaitteen avulla tutustua näihin pieniin yksityisiin hetkiin, ja ymmärtää, että Jokerit-kokonaisuus rakentuu valtavasta määrästä tunteita, tärkeitä hetkiä ja hyviä ystäviä. Oliko mahdollista kerätä kaikki tunteet yhteen ja katsoa miltä joukkueen –perheen todellisuus näyttää? Ei tietenkään, mutta tämä kampanja antoi mahdollisuuden nähdä pienen vilahduksen siitä valtavasta kokonaisuudesta, joka on yhden joukkueen takana. Ehkä juuri se kokonaisuus on syynä sille, että Hartwall-Areenalla ja perheen kesken on juuri nyt niin hyvä tunnelma. Ehkä se on syy sille, että tänä vuonna mestaruus kuuluu Jokereille.

Siirry kampanjasivulle tästä

 

Spirit of Jokerit – Abri

 

Spirit of Jokerit – Abri closeupSpirit of JokeritSpirit of Jokerit