23.6.2011

Juhannus saa meidät sosiaaliselle tuulelle, ja näyttää olevan tärkeää ilmoittaa kavereilleen, kuinka merkillisillä tavoilla sitä vietämme. Tässä valikoitu lista facebookista siitä, miten suomalaiset todella tykkäävät juhannuksensa.

81 000 hengen tavoitteena on juhannus ilman känniä, kun taas noin 12 000 vannoo viettävänsä juhannusta ilman mämmiä. Erikoinen valinta. Selvä. Siinä missä yli 17 000 ihmistä toivoo viettävänsä juhannuksensa ilman Dannyä, pienempi jonkin asteen kokeellinen niche aikoo viettää juhannuksen ilman ananasta. Valtavirrassa eivät myöskään ui ne 550 henkeä, jotka ilmoittavat rikkovansa perinteitä viettämällä juhannuksensa ilman laskiaispullia.

Allekirjoittaneen iloksi ylivoimaisesti suurin enemmistö, reilut 171 000, aikoo viettää pelkkää juhannusta – ilman sen kummempia suunnitelmia.

Hyvää jussia kaikille – miten ikinä sen vietättekin.

Pyry Peltoniemi on W. Steinmannin copywriter-trainee} else {