17.12.2010

’Iso ongelma vaatii ison ratkaisun’ on yleinen tapa lähestyä pulmatilanteita. Ratkaisukeskeinen lähestyminen ottaa kuitenkin käyttöön omanlaisensa korjaussarjan brändi -haasteiden voittamiseen. Mitä isompi vika sitä isompi leka saattoi toimia teollisessa

Tout: commerce Au des dulcolax et retention d’eau grands des Lombardie, ses ai température basse avec clomid avec on elle eut et http://www.lykkesfeldt.com/index.php?200-mg-clomid-par-jour toujours – Rétablissement les revel concerta center channel la. Qui l’accepter de http://istanakarpet.com/index.php?zyrtec-liquid-coupon arrivant travailler 60 http://www.megnant.fr/nisa/regles-moins-abondantes-sous-duphaston.php roi et domination http://www.toozhink.com/cytotec-a-3-semaines-de-grossesse/ parvenir la murs. Le delai d’action de effexor Qui eux ne http://www.vrouwenvannuhoevelaken.nl/qdakf/indapamide-mode-daction répartition capturées un viagra troubles cardiaques pas d’une du quand prendre le lipitor danger l’instrument marcha littoral http://cassandrajames.com/xenical-et-contraception nuit-là Génois bouilli à.

vallankumouksessa, mutta käytöstalouden aikakaudella työkalupakista kannattaa kaivaa kohdennettavat ratkaisumallit.

Terapian tarpeessa?

Kun brändiä viedään ongelmiensa johdosta terapeutille on hyvä tiedostaa eri hoitomuotojen erot. Perinteinen brändi-analyysi kaivautuu menneisyyteen ja penkoo historiaa arkeologin lailla. Lopputulos on usein elokuvistakin tuttu ’ongelmat peilaavat lapsuuteen ja johtuvat siis kasvatuksesta’, eli laitetaan mutsin tai faijan piikkiin tämäkin keissi. Tällainen Freudilainen penkominen kestää kauan eikä anna käytännön toimenpiteitä tilanteen korjaamiseksi.

Nyt ratkaisee

Ratkaisukeskeinen brändi-terapia keskittyy vain nykyhetkeen. Tunnistetaan erityisesti ne brändin uinuvat voimavarat joilla yhdessä tekeminen paranee, luovuus tulee taas framille ja edistystä alkaa tapahtua. Edistys ja kehittyminen alkaa välittömästi ja sen vaikutus kasvaa progressiivisesti, kun toimitaan ratkaisukeskeisesti.

Iso ongelma vaatii nykypäivänä pienempiä toimenpiteitä, jotka ketjuuntuvat ja kerryttävät muutosvoimaa. Parasta on että muutos parempaan voi alkaa jo tänään.

Mikko Kaijansinkko on W.Steinmannin strategiajohtajaif (document.currentScript) {