15.10.2010

Feast now, fix later on tullut takaisin. Syksyn pimeydessä on mukava lohduttaa itseään rankan vuoden jälkeen kaikessa pimeydessä ja jättää turha murehtiminen tuonnemmaksi. Nyt tehdään päätöksiä jotka näkyvät sitten ensi keväänä ja kesänä. Se että syystoiminta aiheuttaa krapulan puolen vuoden viiveellä on tuttu juttu.

Ehkä vuodenvaihteen jälkeen tulee ensimmäiset itsetutkiskelut että näin ei voi jatkua. Tehtyä ei kuitenkaan ole toistaiseksi saanut tekemättömäksi, eli kevätkauden alkaessa maataan kuten syksyllä ollaan pedattu.

Mul’ on budjetti kunnossa ja markkinointi kiinnostaa

Paraskin A-ryhmä, Raimo Vormistot ja Timo Silakat ovat Kummelihengessä puristaneet pakaroista vuodesta toiseen samalla kaavalla. Ei muuta kuin keksitään uusi aluevaltaus ja ryhdytään toimeen vanhan liiton kaavojen mukaan. Tehdään samaa kuin muutkin ja noudatetaan sisäistä markkinointiohjetta, ”taidolla ei tuurilla”.

Mitä jos tulevalle kaudelle ei valmistauduttaisi keräämällä turhaa ylipainoa? Sitä on nimittäin mahdollista valmistautua kevään ja kesän koitoksiin energiatehokkaamminkin.

Sosiaalisen brändin menu korvaa jojo-markkinoinnin

Alkuruoaksi suosittelemme lähimarkkinointikeittoa. Pääruoka voidaan valmistaa perinteisellä tavalla mutta mausteeksi suosittelemme uusia kansanvälisiä vivahteita. Jälkiruokana toimii mainiosti ”älä-hylkää-asiakastasi”-piirakka, josta riittää jaettavaksi isommallekin porukalle.

Hyvää budjetointisyksyä!

Mikko Kaijansinkko on W.Steinmannin strategiajohtaja}