14.9.2010

face

Tehokkuutta on mennä sinne missä ihmiset jo on. Sosiaalinen brändi ei keskeytä vaan hengittää samaan tahtiin käyttäjiensä kanssa, myös sosiaalisessa mediassa.

Luetuin kirja tällä hetkellä on Facebook

On helppo uskoa naamakirjan kasvuennustuksen käyvän toteen. Käyttöehdoistaan huolimatta Facebook saa uusia käyttäjiä ja samalla yhä uudet ja uudet markkinoijatkin alkavat uskoa sosiaalisen median voimaan markkinointikanavana.

Mutsis on Facebookissa

Siellä on kohta kaikki, paitsi ehkä edelläkävijät. Raha ainakin on löytämässä Facebookin samassa vauhdissa kuin suuret ikäluokatkin, mikä sinänsä on hienoa. Nyt kannattaa aktivoitua sosiaalisessa mediassa, mutta muistetaan kuitenkin että sisältö ratkaisee, pelkkä näyttäytyminen riitä.

Social-Ad-Spending-Infographic-Large

Mikko Kaijansinkko on W.Steinmannin strategiajohtaja} else {