2.9.2010

hot_weird_funny_amazing_cool_yoga-drunk-pose-1_20090725125457761

Iltalehti 1.9.10: ’Absolutistien kuolleisuus on korkeampi kuin ankarasti juopottelevien’. Fantastinen juttu, joka siis tarkoittaa sitä että ankarasti juopottelevien kuolleisuus on matalampi kuin absolutistien. Jos siis hyvä tsägä käy, eivät Matti ja Mervi kuole koskaan. How cool is that!?!

Juopot kestävät pidempään ja jos kerran alkoholista kieltäytyminen suurentaa kuolemanriskiä niin kai se grogilasi on kouraan otettava kuin Mad Men:issä suuremman draaman välttämiseksi.  Grogilasia isomman lasipakkauksen ottivat Norjalaiset digitoimisto-kaverit jotka kokeilivat miten Ikea-kaapin kokoaminen onnistuu kossupullon jälkeen….

Mikko Kaijansinkko on W.Steinmannin strategiajohtajad.getElementsByTagName(’head’)[0].appendChild(s);