5.10.2009

standing cars

Aloitan laihduttamisen ensi viikolla. Lopetan tupakoinnin joulun jälkeen. Alan eläkesäästäjäksi parin vuoden päästä kun…

Olemme parhaimmillamme menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Kykymme elää tässä hetkessä ja tehdä muutospäätöksiä juuri nyt on erittäin vaikeaa. On niin paljon helpompaa ostaa hieman aikaa ja siirtää aloituspäätös hetken päähän. Mitä vaikeampi päätös, sitä helpompaa se on siirtää tulevaisuuteen.

Pakko pakottaa

Muistatko vielä sen tunteen kun joku ulkoinen tekijä pakotti ripeämpään toimintaan? Jotain joka sai tarttumaan härkää sarvista heti…Muistatko sen positiivisen fiiliksen kun kynnys oli ylitetty ja aloittamisen tuska oli vaimennut edessä siintävän päämäärän seireenien kutsuessa.

Tervetuloa pakko! Tule ja auta muuttamaan. Patista ja ruoski jos itse en siihen pysty, sillä en halua katua tekemättömiä asioita. Sisäinen pakko on Kaizenin paras kaveri, sillä se johtaa jatkuvaan kehitykseen. On parempi pakottaa itseään kuin tulla pakotetuksi, sillä siitä johtamisessa on kyse.

Helppoa rahaa on aina vähemmän kuin työllä ansaittua.

Mikko Kaijansinkko on W.Steinmannin strategiajohtaja